Agenda

 
Wednesday November 18th
8:00 a.m. Registration Opens
8:00 a.m. – 9:00 a.m. Continental Breakfast
9:00 a.m. – 10:00 a.m. Keynote Speaker - Lisa Jordan, PhD Drew University
10:00 a.m. Exhibit Vendor Hall Opens
10:00 a.m. – 10:30 a.m. Morning Break
10:30 a.m. – 11:15 p.m. Concurrent Speaker Sessions (45 min sessions)
11:30 a.m. – 12:15 p.m. Concurrent Speaker Sessions (45 min sessions)
12:15 p.m. – 1:30 p.m. Lunch
1:30 p.m. – 2:15 p.m. Concurrent Speaker Sessions (45 min sessions)
2:30 p.m. – 3:15 p.m. Concurrent Speaker Sessions (45 min sessions)
3:15 p.m. – 3:45 p.m. Afternoon Break
3:45 p.m. – 4:15 p.m. Concurrent Speaker Sessions (30 min sessions)
4:30 p.m. – 5:00 p.m. Concurrent Speaker Sessions (30 min sessions)
5:00 p.m. Exhibit Vendor Hall Closes
5:30 p.m. Social Mixer Party - Madison Social
Food, Drinks, Entertainment and
even more raffle prizes all included
with your registration fee.
Thursday November 19th
8:00 a.m. Registration Opens
8:00 a.m. – 9:00 a.m. Continental Breakfast
8:00 a.m. Exhibit Vendor Hall Opens
9:00 a.m. – 10:00 a.m. Panel Discussion
10:00 a.m. – 10:30 a.m. Morning Break
10:30 a.m. – 11:15 p.m. Concurrent Speaker Sessions (45 min sessions)
11:30 a.m. – 12:15 p.m. Concurrent Speaker Sessions (45 min sessions)
12:15 p.m. – 1:30 p.m. Lunch
Poster Prizes Awarded,
Sponsor Game Prize Awarded,
Announcements, and
Acknowledgements
1:30 p.m. – 2:15 p.m. Concurrent Speaker Sessions (45 min sessions)
2:30 p.m. – 3:00 p.m. Concurrent Speaker Sessions (30 min sessions)
3:00 p.m. – 3:30 p.m.
  • Cookie Social
  • Workshop Wrap Up
  • Big Raffle Prizes
  • Closing Announcements
3:30 p.m. Exhibit Vendor Hall Closes
4:00 p.m. SHRUG Business Meeting
5:00 p.m. Convention Center Closes
 

Social

Information coming soon!

Raffles

Information coming soon!

Other Activities

Information coming soon!